ISPARTA / AKSU - Şehit Yaşar Kocabaş Ortaokulu

Nis

Okulumuzda depremzede kardeşlerimiz için 27-28 Nisan tarihlerinde kermes düzenlemiştir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin katkılarıyla hazırlanan ürünler Aksu halkının yoğun ilgisi ile kermeste satışa sunulmuştur. Beğeniyle karşılanan etkinliğimizde 5/B sınıfı öğrencilerimizin kumbaralarını bağışlamaları da yürek ısıtan bir davranış olmuştur. Emeği geçen herkese teşekür ederiz.

Nis

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Şbt

Rehber öğretmenimiz tarafından okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimize seminer verildi.

Ock

Okulumuz eSafety Label anketini tamamlayıp eGüvenliğe verdiği önemle Bronz Etiketini Aldı.

Ock

Mrt

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu (SİHAT) tarafından okulumuzda " Çocuklar Gibi Şendik" etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliği gerçekleştiren SDÜ Tıp ve Diş Hekimliği öğrencilerine çok teşekkür ederiz.