ISPARTA / AKSU - Şehit Yaşar Kocabaş Ortaokulu

Ock

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencileri ve Türkçe Öğretmenimiz Esra Kızılkaya ile sevdiklerine tebrik kartı ve mektuplaşma etkinliği yapılmıştır.

Quiver Uygulaması Kullanımı

Kas

Okulumuz Matematik öğretmeni Ebubekir TURAN ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu projenin amacı; her hafta farklı soru kalıplarını farklı kişilerin çözmesini sağlamak ve çözülen sorulardan herkesin faydalanmasıdır.

Cumhuriyet Bayramı Çelenk Töreni

Kas

eTwinning Avrupa Merkezi Destek Servisi Tarafından Düzenlenen Konferansa YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal TIRNAKÇI, Daire Başkanları, eTwinning Türkiye UDS Yetkilileri, Farklı İllerden Öğretmenler ve 5 İlin eTwinning Koordinatörleri Katıldı.

Kas

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında Sınıflarımızda Sağlıklı Beslenme Etkinlikleri Düzenlenmektedir

Kas

Okulumuzda Okul Aile Birliği Toplantısı Veli, Öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halit ÖZDAMAR´ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini İlçe Kaymakamı İdris ASLAN, Belediye Başkanı Ali KAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdüürmüz Halit ÖZDAMAR takdim ettiler.